© Nico Reek (Magix Webdesigner Premium)

Verslagen clubavonden

2015        2016        2017        2018         2019      2020
16-01      30-01      13-02       10-09        17-09
Verslag van de clubavond van 17 september 2020. De voorzitter opent de avond om 20.00 uur en heet iedereen welkom. Vanavond zullen 6 films worden getoond van leden en besproken. · Siebe de Boer:    Lente Siebe is ’s morgens vroeg naar Hitland gegaan en heeft daar filmopnamen gemaakt van o.a.: Watervogels, Fazanten, een Konijntje, kleine Meerkoetjes en Eendjes en een Ekster. · Lente:  1 maand later. In dit korte filmpje laat Siebe de ontwikkeling zien van met name de jonge dieren uit het eerste filmpje. · Wout van den Adel:    Pamukkala Wout en Bep hebben een reis gemaakt naar Turkije op de manier van “We zijn er bijna”, Pamukkala is een versteende waterval. Door stromend water zijn kalkrotsen ontstaan, net als in grotten. Mooi gezicht. · Yvonne Coppens:   Capelse verwendag.. Kinderen met een beperking worden in het Isalatheater ontvangen. Verklede figuren lopen daar ronde en amuseren de kinderen. Er worden spelletjes gedaan en de kinderen worden op allerlei manieren bezig gehouden, zoals met Djembé en Silent Disco. Ook op het Stadsplein worden activiteiten georganiseerd. · John Vastenhout:  Lake View. Deze film geeft een verslag van een rondreis in Sri Lanka. Allerlei dieren komen naar voren in deze film. We zien verder hoe er gereisd moet worden met een zeer drukke trein. · Paul Heijkoop:   Texel Paul toont sfeerbeelden van het eiland Texel, van verschillende stadjes. Ook zien we een boottocht met een vissersboot. Verder werd een bezoek gebracht aan een vlinderkas en een roofvogelshow.
· Nico Reek:   De bouw van een gezondheidscentrum in Krimpen aan den IJssel. Deze film is in opdracht gemaakt. Er zijn opnamen gemaakt van de grondoverdracht , waarna de ontwikkeling van de bouw in beeld werd gebracht. . · Wout van den Adel:    Efese Efese ligt in Turkije. Het is de grootste opgraving uit de Griekse Oudheid. Wout en Bep maken een wandeling door de stad en laten zien, wat er allemaal nog grotendeels overeind staat, zoals de overblijfselen van tempels, de bibliotheek en het amphiteater. · Nico Reek:   Brielle Aan de hand van filmopnamen van Wim Hessing heeft Nico een film gemonteerd in de stijl van “Ontdek je plekje”. De opnamen werden gemaakt tijdens een clubuitje. · Wout van den Adel:   Toscane Wout heeft opnamen gemaakt in Florence, Sienna en Montericcioni. Tussen de bezoeken aan de steden worden natuuropnamen getoond. We zien ook Volterra, een stad waar Albast wordt gewonnen. 24 september is het tijd voor workshop/montage. Aangezien Nico niet aanwezig is,  zal Wim Hessing deze workshop leiden. Het onderwerp is: het rechtzetten van de horizon. 1 oktober  is het onderwerp van de clubavond: In Memoriam Cor Visser. Jan van der Arend zal de opnamen laten zien, die hij gemaakt heeft tijdens de begrafenis van Cor. 8 oktober : er zullen filmpjes worden vertoond, die gemaakt zijn op muziek of op een bestaand liedje. 15 oktober: Workshop/montage.