© Nico Reek (Magix Webdisgner Premium)
Nico Reek

De laatste clubavond voor de zomervakantie had een bezettingsgraad van 85%.

Dat is iets om trots op te zijn.

Het idee van Henk Molenaar om seizoensfilmpjes te maken slaat erg aan.

We hebben inmiddels de “winter” filmpjes gezien met maar liefst 21 aanmeldingen.

De “voorjaars” filmpjes werden afgelopen donderdag vertoond en hier waren 12 aanmeldingen.

De Feuillefilm is na een stilstand van 2 jaar weer nieuw leven in geroepen.

Het eerste deel is gemaakt in 2017 en in 2019 is de draad weer opgepakt met als resultaat een

film van 25 minuten.

Het maken van een gezamenlijke film is niet alleen veel plezier met elkaar hebben, maar ook zeer leerzaam.

In 4 groepen van 4 a 5 leden moet op ieder deel weer een vervolg worden gemaakt.

Onderling wordt uitgemaakt wie de regie doet, wie het camerawerk voor zijn rekening neemt en

wie bereid is om te acteren. De eerste groep verzint een verhaal en de laatste groep monteert alle

delen tot een geheel inclusief de aftiteling.

De voorbereiding voor onze zomeractiviteit is in volle gang. Binnenkort ontvangen de leden een mail hierover.

Als laatste wens ik iedereen een prachtige zomer toe. Geniet er van!